← Agenda

donderdag
15 nov

[WORKSHOP] How to Make (deel 1)

Workshop How to make
19:00 - 22:00
Betalend

In deze praktische workshop willen we aantonen hoe je door middel van onze machines en technieken (gebruiks)voorwerpen kan maken. Dit met de nadruk op ontwerp en methode.

Deze workshop bestaat uit twee delen (avonden). Er is geen mogelijkheid om maar voor één avond in te schrijven. Er wordt gebruik gemaakt van onze vinyl -en lasercutters alsook van onze 3d printers.

Deze workshop is niet bestemd voor beginners, een groot voordeel is er voor diegenen die al kunnen 3d tekenen. Planning : De eerste avond zullen we vooral ontwerpen voor de vinylcutter en lasersnijder (o.a. 3d laseren) De tweede avond vooral rond 3d printen waarin we verschillende materialen zullen gebruiken en werken met ondersteuning.

Doel: Inzicht verkrijgen dat je met gezond verstand heel wat kan met onze toestellen/machines. Dit zowel naar herstellingen hacks of nieuwe producten

Praktisch: Breng een laptop of kleine pc mee, liefst al met cura een 2en 3d tekenprogramma. De progjes die wij gebruiken zijn overwegend gratis. Fusion 360 en cura.

De prijs: Voor de 2 avonden tesamen betaal je 90€. Leden krijgen 20€ korting.

Workshop How to make
19:00 - 22:00
Betalend