← Agenda

donderdag
31 aug

[workshop] infographics

workshop misc
19:00 - 22:00
Betalend

WAT:
Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden.

Het is niet altijd gemakkelijk om anderen op een snelle en efficiënte manier te informeren. Met een infografiek kan je grote hoeveelheden complexe informatie op een heldere manier overbrengen. Dit kan zowel voor interne als externe communicatie een grote meerwaarde zijn. Een goede infografiek kan namelijk een compleet verhaal in één oogopslag weergeven, en is dus ideaal om te delen via verschillende soorten social media en te gebruiken in presentaties, rapporten en nog veel meer.

Een onmisbare vaardigheid de dag van vandaag dus!

DOEL:

Tijdens de workshop leer je hoe je complexe data en informatie op een heldere wijze grafisch voorstelt en breng je de opgedane kennis direct in praktijk door je eigen infografiek te maken.

 

WIE:
De workshop is geschikt voor beginners. Ervaring met grafische software is niet nodig.

MAX 12 deelnemers

HOE:
De workshop zal bestaan uit twee verschillende onderdelen: een theoretische inleiding en een praktische oefening. Tijdens de inleiding leer je meer over wat infografieken zijn, welke types bestaan, de “do’s and don’ts” welke tools je kan gebruiken en welke stappen je best doorloopt voor je een infografiek begint te maken. Nadien gaan we de theorie in de praktijk toepassen en tekenen we een structuurschets.

PRIJS:
50 euro p.p. (incl. materiaal)

Inschrijven is verplicht en kan hier.

MATERIAAL:
Materiaal wordt ter plaatse voorzien. Neem eventueel een laptop mee.

let op: ben je ingeschreven en kom je niet opdagen? Dan rekenen we een no show fee van 20 euro aan. Annuleren kan kosteloos tot 3 dagen vooraf​.

Je deelname is pas geldig na betaling!

workshop misc
19:00 - 22:00
Betalend