← Agenda

vrijdag
28 apr

[workshop] Arduino

workshop arduino
19:00 - 21:30
Betalend

Een arduino greenhouse. Hydroponics of Hyduino. Een RFID bookfinder. Een weerstation of eengamecontroller. De keyglove of dit zandloper-verkeerslicht. Alles is mogelijk met arduino.

De workshop is bedoeld voor beginners en gevorderden. Je werkt zelfstandig met project kits of breng je eigen project mee. Je kiest zelf de moeilijkheidsgraad. Met de basis werkboxen leer je hoe je de microcontrollers maakt, gebruikt en programmeert. Met de werkboxen voor gevorderden laat je objecten communiceren met het internet en andere objecten. Je zet dingen in beweging door het aansturen van motors, lampjes en allerlei elektronische apparaten. We voorzien voorbeelden om na te bouwen, maar niets mag je tegenhouden om zelf een project mee te brengen. Verwacht dus geen hapklaar lesje, maar wel een hands-on sessie waarbij je als deelnemer onder de inspirerende begeleiding van Lieven Standaert op je eigen niveau aan de slag gaat. Door deze aanpak kan je zelfs meer dan één keer deelnemen en je eigen project helemaal uitwerken. De workshop groeit immers met je mee.

Breng je eigen computer mee. Je hebt deze nodig tijdens de workshop.

Workshop materiaal kan je meebrengen of ter plaatse gebruiken.

Optioneel: Arduino's zijn te koop in Timelab voor 24,00 euro. Je kan ook een arduino starters kit (incl arduino) kopen voor 99,99 euro. 

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

vind inspiratie op : adafruit.com

Emaak kennis met de trainer : Lieven Standaert op TEDxGhent

MAX. 12 DEELNEMERS

Deelname 30 euro

let op: ben je ingeschreven en kom je niet opdagen? Dan rekenen we een no show fee van 20 euro. Annuleren kan kosteloos tot 1 week vooraf

workshop arduino
19:00 - 21:30
Betalend