← Agenda

zaterdag
1 okt

[workshop] Enzo Mari

workshop misc
9:30 - 13:30
Betalend

Maak je eigen Enzo Mari stoel

WAT:
In deze workshop ga je aan de slag volgens de designprincipes van Enzo Mari*. Je bouwt aan de hand van het “easy-to-assemble” en diy ontwerp de Enzo Mari stoel na. Het principe is: je bouwt één voor jezelf en één voor Timelab. Waarna we deze stoel zullen gebruiken voor ons lees- en praatcafé. 

DOEL:
Naast het aanleren van de basics van meubelontwerp, ga je naar huis met een designerstoel en help je ons het Timelab-café te bemeubelen.

WIE:
De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voorkennis is niet nodig.

MAX 12 deelnemers

HOE:
De workshop omvat een theoretisch deel over Enzo Mari en zijn principes. Nadien maak je, samen met de nodige begeleiding, de onderdelen “assemble”-klaar om deze daarna te monteren tot het iconische ontwerp.

PRIJS:
90 euro: 50 euro per persoon + 40 euro materiaalkost. Maak je een tweede stoel voor het café, dan krijg je een korting van 30 euro, dus betaal je slechts 60 euro voor je deelname incl. materiaal.

MATERIAAL:
Materiaal wordt voorzien door Timelab en zit inbegrepen in de prijs.

let op: ben je ingeschreven en kom je niet opdagen? Dan rekenen we een no show fee van 20 euro. Annuleren kan kosteloos tot 3 dagen vooraf​.

Je deelname is pas geldig na betaling!

 

 * In 1974, publiceerde Enzo Mari zijn boek “Autoprogettazione?”, een open source handleiding voor het maken van meubels. De tijdloze, stijlvolle meubels zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te maken zijn voor iedereen. 

workshop misc
9:30 - 13:30
Betalend