← Agenda

maandag
16 nov

Pilot testing M4I: Infomoment

kick-off
19:00 - 21:00
Gratis

Het project Makerspace for Inclusion (M4I) heeft als doel makerspaces te promoten als middel om de sociale inclusie onder jongeren te bevorderen. Makerspaces willen een omgeving bieden waar jongeren op een veilige en confortabele manier kunnen experimenteren, maken en knutselen.

In het kader van het project werden een reeks maker activiteiten ontworpen voor jongeren. Van 20 november t.e.m. 11 december 2020 zullen elke vrijdagnamiddag een aantal van deze activiteiten worden uitgetest met lokale jongeren van de Freinetschool Keerpunt - Oase50. De resultaten worden gebruikt om de workshops te verbeteren en zullen worden voorgesteld tijdens het Multiplier event dat eind april 2021 plaats zal vinden. Meer info hierover volgt snel.

De activiteiten die we zullen testen, zijn de volgende: 

Op maandag 16 november vindt een digitaal infomoment plaats over deze testactiviteiten. Het infomoment vangt aan om 19:00 en duurt tot 21:00. 

M4I is een samenwerking tussen Timelab (BE), Digijeunes (FR), Horizonlab (IT), NOD Makerspace (RO) en Transit Projectes (SP), met de steun van Erasmus+. 

kick-off
19:00 - 21:00